Munktellgran 2007

Vi utvecklar Eskilstuna med kultur
En gång är ingen gång - två gånger är en vana. Det är dags för Munktellgran för andra året i rad. Munktellgran 2007 arrangeras av kulturföreningen Ars Musica och är möjlig att genomföra med hjälp av partners.

Ars Musica
  • anordnar en vinterupplevelse i Munktellstaden
  • bygger broar mellan konstformer
  • bidrar till utveckling av Eskilstuna
  • samverkar brett

Lördag 20/10 kl. 16.00 sammanträder en jury i blå salen, Sörmlands musik och teater för att utse tre finalister som får i uppdrag att bygga sina granar. Eskilstunakurirens läsare röstar sedan fram vinnaren. Förra årets vinnare var konstnären Tony Abrahamsson från Lidköping.

Första gången Munktellgran arrangerades var 2006. Ungefär trettio organisationer och företag, såväl offentliga som privata, ställde upp som partners i vår kultursatsning. Vår ambition är att arrangemanget ska bli ett signum för Eskilstuna. Något som bidrar till att göra Eskilstuna till en attraktiv plats för människor att besöka, etablera företag, studera eller bo i. Vi är medvetna om att det krävs uthållighet och ständig utveckling för att komma dit.

Lördag 1 december blir det prisutdelning, grantändning och julsånger med Ars musica samt en hel del annat i Munktellstaden.
Kontakta gärna undertecknad för mer information. Läs också om Munktellgran och en del annat här på www.arsmusica.se

Annakarin Swärd - Ordförande i Ars Musica